Interieur kleuradvies Almelo

Interieur kleuradvies Almelo; kleurgebruik in de hoofdrol

Kleuradvies Almelo
De kracht van kleuren en kleurgebruik is sterk. Met de juiste kleuren komt een interieur tot leven en wordt een (nog) fijnere plaats om te zijn. Door kleurgebruik optimaal af te stemmen op wat de ruimte te bieden heeft bereik je een kloppend effect, dat dynamisch, gebalanceerd of rustgevend kan zijn en waar objecten optimaal tot hun recht komen.
-Interieur kleuradvies Almelo particulieren woningen.
-Interieur kleuradvies Almelo bedrijven.
-Kleuradvies totaal inrichting
-Kleuradvies (her)stoffering, gordijnen, enz.

Waarom kiezen voor professioneel kleuradvies Almelo

Regelmatig ontmoet ik opdrachtgevers die vragen om kleuradvies. Soms omdat er is geïnvesteerd in een nieuw interieur, maar het gewenste resultaat niet is bereikt. Anderen hebben hun woning betrokken of verbouwd en staan ineens voor de vraag:’ Wat wordt het kleurgebruik?’. Het werk van een interieurspecialist gaat verder dan het kiezen van mooie meubels en decoratie. Om tot een succesvol interieurconcept te komen moeten kleuren en materialen bij elkaar passen. Daarbij gaat het niet alleen om smaak. Lichtval, de beoogde sfeer en het doel van de ruimte (want kleur beïnvloed stemming) verdienen een groter podium dan smaak alleen. Hierbij kan ik u helpen.

Kleuradvies Almelo, ook voor uw interieur

Als interieurspecialist bekijk ik elke ruimte en de mensen die er gebruik van maken met nieuwe ogen. Niet elke voor de hand liggende kleur is altijd de beste. Na een gedetailleerde analyse van uw ruimte, is het tijd om creatief te worden en ga ik aan de slag om te laten zien wat kleur met uw interieur doet. Om het kleurenconcept ook daadwerkelijk toe te passen leg ik u uit waarom er voor deze kleuren gekozen is en wat het effect is.

Interieur kleuradvies Almelo? Hoe ik werk

Alles begint met een eerste huisbezoek om sfeer te proeven, ruimtes te zien en de wensen door te spreken. Voor de analyse houd ik rekening met de ruimte, lichtval, bestaande kleuren, nieuwe kleuren van objecten of bijvoorbeeld bij her-stoffering, leefstijl en budget. We bespreken o.a. de mogelijkheden tot samenwerken en de gerelateerde kosten. Het kleuradvies werk ik uit in een moodboard die u ontvangt samen met de offerte.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat optimaal kleurgebruik voor uw ruimte(n) kan betekenen en wat ik als onafhankelijk specialist interieur kleuradvies Almelo voor u kan betekenen? Bel mij op 0627373140 en we bespreken de mogelijkheden.

Kleuradvies Almelo – Alice Berntsen

Kleuradvies Almelo Kleuradvies Almelo Kleuradvies Almelo


06-27373140
aliceberntseninterieur@gmail.com