Interieurontwerper Almelo


Interieurontwerper Almelo

Interieurontwerper Almelo; Wonen en werken in een passend interieurontwerp

Een interieurontwerp dat past! Bij elk interieurontwerp dat ik maak zijn de mensen die de ruimte gebruiken en het doel waarvoor de ruimte dient het uitgangspunt. Om je optimaal thuis te voelen is de ruimte vullen met objecten volgens de laatste trend niet voldoende om mooi en prettig te wonen.

Krijgt u een nieuwe woning of is er een renovatie gepland? Wilt u nieuwe accenten aanbrengen in het interieur of wilt u een ruimte benutten als inspirerende werklocatie? Samen vinden we het interieurontwerp dat perfect is afgestemd op uw behoeften en eisen: harmonisch, functioneel, stijlvol en duurzaam.
-Interieurontwerper Almelo van enkele ruimte tot compleet inrichting.
-Interieurontwerper Almelo make-over, na renovatie, bij nieuwbouw.
-Interieurontwerper Almelo privé of zakelijk.

Interieurontwerp Almelo met een wereld aan mogelijkheden

Ik ben ruim 20 jaar actief op het gebied van interieurontwerp. Als onafhankelijk interieurontwerper gevestigd in Almelo ben ik niet gebonden aan enkele merken of een kenmerkende styling. Wat betreft interieurontwerp geeft dit creatief gezien, maar vooral mijn opdrachtgevers een ‘wereld’ aan mogelijkheden. Aan de hand van uw wensen kijk ik welk interieurontwerp het best in uw wereld past. Ik werk vanuit een grote collectie stalen- en collectieboeken, maar ik vind het ook erg leuk om samen met mijn opdrachtgevers de twee grootste interieur-inkoopcentra van Nederland te bezoeken. Ook stellen de verschillende stoffen-en meubelfabrikanten waar ik mee werk hun showrooms voor ons open.
Komt u graag in contact of heeft u vragen wat ik op het gebied van interieurontwerper in en om Almelo voor u kan betekenen? Bel mij op 0627373140 en we bespreken de mogelijkheden.

Interieurontwerper Almelo – Alice Berntsen

Interieurontwerper Almelo Interieurontwerper Almelo Interieurontwerper Almelo


06-27373140
aliceberntseninterieur@gmail.com