Interieurarchitect Almelo

Interieurarchitect Almelo voor ruimten waar mensen willen zijn

Interieurarchitect Almelo
Elke ruimte is uniek: het exterieur, de ligging, de bouwstijl en of het gaat om een woning of bedrijfspand kenmerken slechts een paar aspect. Het andere deel wordt bepaald door de individualiteit en de stijl van de ruimte. Om dat laatste optimaal vorm te geven kan ik u helpen.
De ideale werk- en leefruimte moet aanvoelen als een ruimte waar je wilt zijn, wilt blijven! Waar je je thuis voelt, zelfs al kom je er als gast. Ik help u op basis van passie en 20 jaar ervaring graag met het de invulling en het realiseren van idee├źn die ruimten optimaliseren. Als interieurarchitect voor Almelo e.o. ben ik altijd bezig met het realiseren van de slimme ruimtelijke oplossingen en individueel gekozen stijlen om tot een mooi, functioneel, speels, comfortabel, klassiek, modern, of welke invulling dan ook gewenst is, te komen.
-Interieurarchitect Almelo woningen
-Interieurarchitect Almelo restaurant
-Interieurarchitect Almelo kantoor
-Totaalconcept of deelinrichting
-Onafhankelijk, dus thuis in alle stijlen

Interieurarchitect Almelo zakelijk

Om opdrachtgevers of gasten aan te spreken is het noodzakelijk dat uw kantoor, bedrijfsinrichting of horeca-inrichting de typerende bedrijfsfilosofie reflecteert. Maar ook voor werknemers is het inspirerend (dus renderend) om te werken in een mooie, prettige omgeving. Om deze redenen kijkt een interieurarchitect anders naar de zakelijke inrichting waarbij het belangrijk is dat comfort, functionaliteit en stijl samenkomen ten behoeve van gastvrijheid, functionaliteit en commercieel succes. Hierbij spelen vorm en kleurgebruik een andere, heel eigen rol. Als interieurarchitect Almelo met ervaring binnen de zakelijke markt kan ik u helpen uw zakelijke ruimte stijlvol te optimaliseren.
Wilt u graag eens om de tafel om te kijken wat ik voor u als interieurarchitect Almelo voor uw woning of zakelijke object kan betekenen? Neemt u voor meer informatie of een vrijblijvend inventarisatiebezoek contact op via 0627373140 voor het bespreken van de mogelijkheden.

Interieurarchitect Almelo – Alice Berntsen


06-27373140
aliceberntseninterieur@gmail.com