Interieuradvies Almelo

Interieuradvies Almelo

Thuis is… Waar het goed voelt
Of ‘thuis’ nu een werklocatie is, een (horeca)bedrijf of dat het gaat om een woning, het interieur moet passen bij hoe je wilt leven of werken; een fijne plek met aantrekkingskracht. Omdat je er geïnspireerd raakt, of juist tot rust komt. De juiste sfeer vertelt wie je bent en waar je voor staat. Wanneer dat klopt, voel je je goed. Voel je je thuis. Interieuradvies Almelo.

Interieuradvies Almelo, interieur make-over

Interieuradvies Almelo
Interieuradvies is dan ook meer dan wat voorwerpen op de juiste plaats zetten. Misschien kent u het van een tv-programma. Een team van interieurontwerpers en interieurstylisten nemen een interieur onder handen en aan het eind van dat make-over proces valt alles op zijn plek. Letterlijk. In het interieur, maar ook bij de personen die voorheen niet wisten wat een mooi, kloppend interieur in hun leven betekende. Goed interieuradvies betekent dat u verrast wordt, geïnspireerd raakt en het interieur optimaal tot leven komt.
Wanneer u kiest voor Alice Berntsen kiest u niet voor korte woontrends of wat de catalogussen van dit moment voorschrijven. Ik combineer uw smaak met functionaliteit, geliefde bestaande items met nieuwe items, of ontwerp een compleet nieuw interieur. Alle wensen worden meegenomen. Vanuit dit vertrekpunt ontstaat een interieur dat past op elk gebied.
-Interieuradvies Almelo huiskamer, werkkamer, keuken enz.
-Interieuradvies Almelo praktijk, kantoor, horeca, enz.
-Interieuradvies Almelo meubelen, gordijnen
-Interieuradvies Almelo kleuradvies en styling

Waarom kiezen voor Alice Berntsen interieuradvies Almelo?

Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring opgebouwd in de branche. Ik werk als onafhankelijk interieuradviseur vanuit mijn bedrijf in Almelo. Bijna alles voor het interieur kan ik in elke stijl leveren. Ik werk vanuit een grote collectie stalen- en collectieboeken of bezoek samen met mijn opdrachtgevers de twee grootste interieur-inkoopcentra van Nederland. Daarnaast hebben de verschillende stoffen-en meubelfabrikanten ook nog hun eigen showrooms die we samen kunnen bezoeken.
Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Bel mij op 0627373140 en we bespreken de mogelijkheden.

Interieuradvies Almelo – Alice Berntsen


06-27373140
aliceberntseninterieur@gmail.com