Interieur design Almelo – Alice Berntsen

Interieur design Almelo, voor een persoonlijk resultaat

Tot in detail help ik mijn opdrachtgevers bij het creëren van een prettige leef- of werkomgeving. Of het nu gaat om een enkele ruimte of om totaal interieur design. Interieur design gaat niet over het bij elkaar brengen van objecten, het gaat over u! Interieur design Almelo
Elke opdracht begint met een wens vanuit de opdrachtgever. Het is mijn taak om te observeren of de wens past bij de persoon, de ruimte en de levensstijl. Dit doe ik vanuit verschillende invalshoeken. Interieur design is al ruim 20 jaar mijn passie. U mag vertrouwen op een partner, gevestigd in Almelo, met veel ervaring in interieurontwerp en interieur design waarbij een persoonlijke benadering centraal staat. Omdat de trends niet bepalen hoe u wilt wonen of werken, maar u!
– Interieur design Almelo voor woning of projectinrichting.
– Interieur design Almelo van één ruimte tot compleet interieur.
– 20 jaar ervaring

De stijl van Alice Berntsen interieur design Almelo

Interieur design Almelo
Ik ondersteun en adviseer zowel binnen de particuliere als de zakelijke branche. Hierbij zoek ik op een persoonlijke manier naar de juiste interieurinvulling op basis van ruimtelijke kenmerken, gebruik en kleurgebruik. Door goed te kijken en luisteren breng ik wensen en mogelijkheden in kaart met als doel een ruimte te creëren die voldoet aan de wensen van mijn opdrachtgevers. Een ruimte die afhankelijk van het doel rust biedt, inspireert of wordt geoptimaliseerd. Of het nu gaat om een grote of kleine ruimte. Ik kan u helpen op het gebied van:

– Totaal inrichting en interieur design.
– De aanschaf van nieuwe meubelen of (her)stoffering.
– Advies en begeleiding bij de uitvoering.

Informatieaanvraag interieur design Almelo

Ben u nieuwsgierig geworden naar wat ik voor u kan betekenen op het gebied van interieur design? Op deze site kunt u afbeeldingen van een aantal gerealiseerde projecten vinden. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel mij op 0627373140 en we bespreken de mogelijkheden.

Interieur design Almelo – Alice Berntsen

Interieur design Almelo

06-27373140
aliceberntseninterieur@gmail.com